Overtuig uw klant met uw interieur

Hotel

Hotelkamers worden vaak geboekt op basis van foto’s. Als hoteleigenaar is het dus noodzakelijk om kamers te hebben met een uitgesproken karakter en een eigen identiteit. Twee elementen die bijdragen aan een positieve eerste indruk en een latere boeking.

Bij de zoektocht naar de invulling en aankleding van uw hotel(kamers) kan u rekenen op Deholi als all-round partner. Ons ervaren team bruist van de ideeën en helpt u vanaf de ontwerpfase om het gevoel, de stijl en de indeling van uw interieur mee te bepalen. Exclusief maatwerkmeubilair, van de hand van onze ervaren schrijnwerkers, sluit naadloos op de uitgezette visie aan en zorgt voor passende eyecatchers. Denkt u eerder aan een balie in uw lobby een gezellige ontbijtruimte of een stijlvol restaurant voor uw hotelgasten? Ook dat is geen probleem!

Retail

Ons maatwerk is geschikt voor elk retailconcept. Een showroom voor auto’s, de balie van een elektrozaak of een stijlvol interieur van een kledingwinkel. Voor elk project werken onze interieurbouwers een totaalconcept uit. Van het ontwerp tot en met de afwerking kan u rekenen op een deskundige begeleiding die uw persoonlijke ideeën vertaalt naar een exclusief en duurzaam interieur. Een interieur dat uw imago in de spotlight zet én waar uw klanten zich in een oogopslag thuis voelen.

Eerder op zoek naar een gezellige eetruimte, een knusse bar of een restaurantinterieur met net dat tikkeltje extra? Dan weet ons team uw ontwerp vlekkeloos te vertalen naar een uitvoering met oog voor detail.

Laat u overtuigen door ons maatwerk en neem een kijkje in onze gerealiseerde hotel- en retailprojecten

Contacteer ons
Carbon Hotel Genk