Een stijlvolle kantoorruimte op maat

Voor de inrichting van uw kantoor gaat u best niet over één nacht ijs. Uw kantoorruimtes vormen een tweede thuis voor uw medewerkers. Ze vertellen een verhaal over wie u bent als bedrijf en wat u wenst uit te stralen. Om die vertaalslag naar uw interieur te maken kan u bij Deholi rekenen op een ervaren team van interieurbouwers en de bouwkennis die leeft in de Democo Group. Samen geven we al uw interieurideeën vorm. Het resultaat? Een klassevol interieur op maat van uw wensen en behoeften.

Elk kantoor is anders. Daarom speelt ons maatwerk in elk project de hoofdrol. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de finale afwerking denken we met u mee. Een interieur gebaseerd op een groene bosomgeving, een grote luchtige cafetaria of knusse kantoorruimtes? Geen idee is te gek voor onze gedreven schrijnwerkers die telkens exclusief maatwerkmeubilair afleveren. Deholi kiest resoluut voor hoogwaardige materialen die uw kantoorinterieur net dat tikkeltje extra geven.

Ook op zoek naar een verfrissend idee voor uw kantoren? Laat u inspireren door één van onze vele kantoorprojecten die we voor bekende bedrijven tot een goed einde brachten. Of kom gerust eens langs met uw ideeën en/of uw architect voor een kennismakend gesprek. Onze interieurvormgevers staan voor u klaar!

Contacteer ons
LRM