Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica

Wie binnenkort de vestiging van Janssen Pharmaceutica in Beerse bezoekt, wordt er verwelkomd in een nagelnieuw onthaalgebouw. Deholi stond in voor de totale inrichting van het interieur. Van meubels, tot ontmoetingsruimtes en een industriële keuken. 

In onderaanneming van Democo verzorgde Deholi de inrichting van het nieuwe inkomgebouw van farmagigant Janssen Farmaceutica in Beerse. “Een belangrijke opdracht, want dit gebouw is het eerste wat de bezoeker ziet als hij op de site komt”, vertelt Raf Houben, projectleider bij Democo. “De eerste indruk moet meteen goed zitten. Vandaar de hoge afwerkingsgraad en enkele speciale items in het interieur.” Dat begint al van zodra de bezoeker binnenkomt aan de onthaalbalie. Die bestaat volledig uit Corian en er zitten ledstrips in verwerkt. Ook de kastenwand achter de balie is volledig op maat uitgewerkt.

Het plaatje klopt

Het gelijkvloers van het gebouw is opgevat als ontmoetingsruimte. Er werd een trendy loungecafé voorzien, waar zowel bezoekers als werknemers kunnen relaxen. “Deholi zorgde hier voor een afwerking met bamboeparket, gezellige meubels en een ingebouwde koelvitrine. Enkele accentwanden met houten lamellen doen het plaatje helemaal kloppen. Ook de industriële keuken werd bacterievrij uitgevoerd met specifiek voorgeschreven materialen.” 

Exclusief interieur

Op de bovenverdieping vind je nog verschillende vergaderzalen met buffetkasten en de kelder is een grote fitnessruimte. Daar bouwt Deholi lockers volledig in volkern met een ingebouwde glazen wand. Daarin zit ledverlichting die in meerdere kleuren oplicht. Met dit hoogwaardig en exclusief interieur komt het imago van Janssen Farmaceutica helemaal tot zijn recht. 

Synergie binnen de groep

“Waarom we gekozen hebben voor Deholi? Eerst en vooral om de synergie binnen de groep te laten spelen”, vertelt Houben. “Qua communicatie kennen wij elkaar al, wat de zaken vergemakkelijkt. Bovendien hadden we in ons project een aantal vaste meubels gepland, maar dat werd op het einde volledig omgegooid. Er kwam aan omzet vier keer zoveel qua interieur bij. En dit moest ook nog op een redelijk korte termijn gerealiseerd worden. Last but not least, op gebied van kwaliteit kan ik blindelings vertrouwen op Deholi. Daarom waren zij voor ons de beste oplossing.”

Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica
Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica
Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica
Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica
Nieuw inkomgebouw voor Janssen Pharmaceutica