Stijlvol resto brengt werknemers Pegasus Park samen

In september vorig jaar werd het Pegasus Business Park in Diegem overgenomen, met de ondersteuning van vermogensbeheerder Tribeca Capital Partners. Om zijn positionering van onbekende parkbeheerder om te buigen tot inspirerend merk, blazen de kersverse eigenaars de bedrijfssite nieuw leven in. Centraal in dit verhaal: een trendy restaurant, dat alle huurders van het park verenigt.

Het Pegasus Business Park beschikt over meer dan 100.000 m² kantoorruimte, verdeeld over een tiental gebouwen. Om de samenhorigheid tussen de verschillende huurders op het park te bevorderen, werken de eigenaars samen met Tribeca en project manager Cobelpro een plan uit om meer dynamiek te brengen op de site. “Die biedt namelijk heel wat troeven voor bestaande en potentiële huurders”, vertelt Cédric Cordemans van Tribeca. “Een toplocatie vlakbij de luchthaven, flexibele kantoorruimtes in een groene omgeving en binnenkort ook een gezellig restaurant waar iedereen terecht kan.”

Geen doorsnee kantine

Het bedrijvenpark van Diegem zet volop in op een stimulerende omgeving voor zijn werknemers. Zo werkt Tribeca aan een masterplan voor het park waarbij je in de toekomst diverse sporten kan uitoefenen op de site en lange wandelingen kan maken in groene zones rond de kantoorgebouwen. Ook gezonde voeding draagt bij tot een betere productiviteit. “Een bestaand kantoorgebouw wordt momenteel volledig heringericht voor zijn nieuwe bestemming als bedrijfsrestaurant. Verwacht je daarbij niet aan een doorsnee refter. Deholi en Creneau International maken er echt iets trendy van dat bij iedereen op het park zal aanslaan.”

Nieuwe wind

“De werken aan het restaurant zijn in november vorig jaar van start gegaan. “Tot nu toe loopt alles vlekkeloos”, aldus Cédric Cordemans. “We gaan er dan ook van uit dat de oplevering begin maart kan plaatsvinden. Met de opening van het restaurant en tal van andere initiatieven hopen we een nieuwe wind te laten waaien over Pegasus Park. Alle elementen zien hier aanwezig om met plezier te werken in een inspirerende omgeving.”

Stijlvol resto brengt werknemers Pegasus Park samen
Stijlvol resto brengt werknemers Pegasus Park samen
Stijlvol resto brengt werknemers Pegasus Park samen