Online Maatwerk voor Deholi

Setting the scene! Daar staan we bij Deholi voor. Het werd dan ook hoog tijd om dat motto door te trekken naar onze website. Nieuw meubilair plaatsen konden we hier niet, daarom kozen we voor schermgrote afbeeldingen van onze recentste projecten. Want beelden zeggen meer dan woorden én maken van onze site een inspiratievolle plek waar iedereen terecht kan voor verfrissende ideeën.

Elke sector heeft zijn specifieke vragen en behoeften. En daar spelen we bij Deholi al jaren moeiteloos op in. Het inrichten van kantoren en residentiële woningen/appartementen of lofts en onze specialisatie in de retail en zorgsector kregen dan ook hun verdiende plek op de nieuwe site. Telkens met een verduidelijking van onze visie en aanpak.

Onze favoriet? De nieuwsberichten. Hiermee nemen we je elk kwartaal mee achter de schermen van  drie topprojecten. Uitvoerig geïllustreerd met fotomateriaal waar iedereen bij wegdroomt.

Wij dagen je uit om op zoek te gaan naar je eigen favoriete plekje op de site. Klik, ontdek, maar vooral: laat je inspireren!

Online Maatwerk voor Deholi