Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak

Onlyhumans, een storytelling agency, nam zijn intrek in het indrukwekkende Post X -gebouw in Berchem. Voor het interieur gaf hun interieurarchitecte twee sleutelwoorden: strak en informeel. Deholi realiseerde in sneltempo. 

Strak

Tom Bogaert, CEO vertelt: “We wilden een tof, open kantoor met veel aandacht voor strakke materialen en kleuren.” Alle ruimtes bestaan dan ook uit een schouwspel van zwart en wit met hout als contrastelement. Zo vind je zwarte raamkozijnen, bureaus, stoelen, vergadertafels en een zwarte keuken in ruimtes begrensd door witte muren. In de deuren, keuken, stoelpoten… speelt ook hout mee. 

“Voor de vergaderzalen verkozen we veel glas met lichtinval langs alle zijdes. In de gangpaden erlangs loop je over een speels gevlamd grijs tapijt, dat je ook in de kantoorruimtes vindt in de effen versie. De zwarte keuken blijft volledig strak met een vinylvloer in betonlook.”

Informeel

De pingpongtafel en de grote open keuken met een U-vormige zitbank benadrukken de informele sfeer. “Je waant je zo in een horecazaak waar je de tafel deelt met vrienden. Daarnaast maken grote vergaderruimtes plaats voor vier ‘phoneboots’ waar collega’s zich afzonderen voor overleg. Die zijn tot onze blijdschap een groot succes.” 

Onder de vier vergaderzalen zijn twee opvallende versies waar hoge tafels en barkrukken aansporen tot actievere gesprekken. “Het meest aparte in ons kantoor is de arena, opgetrokken uit hetzelfde hout als de deuren. Hier kunnen we op een toffe manier informatie overbrengen met de garantie op aandachtige luisteraars. We inspireren er bijvoorbeeld klanten en niet-klanten voor onze social media kitchens, dat zijn luchtige seminars over eigentijdse marketing en communicatie.”

“Ze hielpen ons snel verder”

Bogaert is positief over de samenwerking: “We zijn heel tevreden over het eindresultaat van Deholi en de snelheid waarmee ze ons hielpen. Hier en daar waren enkele aandachtspunten die ze met plezier oplosten.” 

Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak
Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak
Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak
Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak
Onlyhumans pingpongt vanaf nu strak