Uw huis wordt een knusse thuis

Maak van uw thuiskomst het hoogtepunt van uw dag! Geen moment is beter dan na een drukke werkdag de deur dicht te trekken en te genieten van de rust en stilte die uw eigen woning te bieden heeft. En dat doet u het best in een sfeervol interieur dat perfect bij u past.

Samen met u ontwerpen we het interieur van uw dromen. Advies, kwaliteit en service staan hierbij centraal. Enkel de beste materialen worden door onze interieurbouwers gebruikt bij het vervaardigen van uw meubilair. Alles wordt in ons atelier op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en behoeften. Voor de opvolging van uw interieurproject kan u rekenen op onze projectmanagers. Zij volgen de werken vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Onze persoonlijke aanpak en projectbegeleiding maken dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Elk ontwerp wordt in detail met u en onze binnenhuisarchitecten besproken. Deze individuele aanpak garandeert een interieur op maat en maakt van uw huis een echte thuis.

Een exclusief interieur voor uw huis, appartement, loft…? Doe ideeën op terwijl u onze residentiële projecten bekijkt of kom langs om uw woonproject te bespreken. Aan onze interieurvormgevers de uitdaging dit te vertalen naar een stijlvol <strong>interieur op maat</strong>.

Contacteer ons
Carbon Hotel Genk