All-round partner in interieurbouw

Deholi is een all-round partner in de interieurbouw. Van ontwerp over projectcoördinatie tot finale afwerking. Vanaf het begin zoeken we actief mee naar oplossingen en ideeën om uw project te realiseren. Daarbij kunnen we rekenen op een team van 45 bekwame vakmensen die elk idee vertalen in een uniek interieur met een perfecte afwerking. Kwaliteit, exclusiviteit en ruimte voor persoonlijke invulling zijn hierbij onze kernbegrippen.

Ieder Deholi-project is maatwerk. Concept, communicatie en creativiteit staan hierbij centraal. In samenwerking met onze klanten bedenken we voor elk concept een creatieve oplossing. Hierbij zoeken we een evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek, ergonomie en budget. De troef van ons maatwerk? Het past in alle mogelijke interieurinrichtingen ongeacht de stijl! Van kantoor- en winkelinrichting, zorginstellingen tot particuliere interieurprojecten . Alles is mogelijk.

Time is money. De planning en afwerking worden dan ook tot in de kleinste details uitgevoerd. Met het nodige respect voor de uitvoeringstermijn. Wij tonen dat kwaliteit en een nauwkeurige planning, hand in hand gaan.

Naast de interieurbouw kan Deholi ook de productie of plaatsing van brandwerende deuren verzorgen. We beschikken hiervoor over het nodige ISIB-attest.

Deel van Democo Group

Deholi ontstond in 1986 in de schoot van de Democo Group en specialiseert zich in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Vandaag is de interieurbouwer uitgegroeid tot een autonoom bedrijf dat nog steeds zeer nauwe banden heeft met de Democo Group. Met hoge kwaliteitsnormen is Deholi een volwaardige partner voor al uw interieurprojecten.

Uitgeruste werkplaats

Elk project start in onze gebouwen in Houthalen. Hier worden de ontwerpen uitgewerkt en de projecten voorbereid. Eénmaal in productie verplaatst uw project zich naar onze werkplaats. Die is zo’n 6000 m² groot en uitgerust met alle benodigde, moderne en geautomatiseerde machines voor de bewerking van hout en andere materialen.

Management

Bestuurder-Directeur
Ronny HOUBEN
Commercieel Directeur
Antal POTOCAN
Contacteer ons
Maatwerk