All-round partner in interieurbouw

Deholi is een all-round partner in de interieurbouw. Van ontwerp over projectcoördinatie tot finale afwerking. Vanaf het begin zoeken we actief mee naar oplossingen en ideeën om uw project te realiseren. Daarbij kunnen we rekenen op een team van 45 bekwame vakmensen die elk idee vertalen in een uniek interieur met een perfecte afwerking. Kwaliteit, exclusiviteit en ruimte voor persoonlijke invulling zijn hierbij onze kernbegrippen.

Ieder Deholi-project is maatwerk. Concept, communicatie en creativiteit staan hierbij centraal. In samenwerking met onze klanten bedenken we voor elk concept een creatieve oplossing. Hierbij zoeken we een evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek, ergonomie en budget. De troef van ons maatwerk? Het past in alle mogelijke interieurinrichtingen ongeacht de stijl! Van kantoor- en winkelinrichting, zorginstellingen tot particuliere interieurprojecten . Alles is mogelijk.

Time is money. De planning en afwerking worden dan ook tot in de kleinste details uitgevoerd. Met het nodige respect voor de uitvoeringstermijn. Wij tonen dat kwaliteit en een nauwkeurige planning, hand in hand gaan.

Naast de interieurbouw kan Deholi ook de productie of plaatsing van brandwerende deuren verzorgen. We beschikken hiervoor over het nodige ISIB-attest.

Deel van Democo Group

Deholi ontstond in 1986 in de schoot van de Democo Group en specialiseert zich in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Vandaag is de interieurbouwer uitgegroeid tot een autonoom bedrijf dat nog steeds zeer nauwe banden heeft met de Democo Group. Met hoge kwaliteitsnormen is Deholi een volwaardige partner voor al uw interieurprojecten.

Missie

‘Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt de Democo Group de expertise van zijn mensen, bedrijven en partners ter creatie van extra waarde voor de opdrachtgever en bouwproject.’ Die missie definieerden we dit najaar voor Democo Group.

Om ze invulling te geven moet ieder bedrijf binnen de groep op zichzelf sterk staan. Het moet concurrentieel en innovatief zijn om zijn positie op de markt te handhaven of te versterken.

Wanneer we vanuit die kracht samenwerken, creëren we onderscheidend vermogen. Zo zijn we ‘Allen experts, samen sterker’. Dat vertaalt zich in meerwaarde voor onze klanten. Door de kennis van de verschillende bedrijven samen te brengen en creatief te zijn kunnen we immers in heel wat projecten het verschil maken.

Visie

Vanuit deze missie wil Democo Group maximaal toegevoegde waarde creëren voor zijn klanten. We zijn met andere woorden ‘The Value Builders ’. Dat doen we door onze rol als dé bouwpartner keer op keer met trots te bevestigen door maximaal toegevoegde waarde te leveren voor mens en omgeving en ten gelde te maken voor klant en bedrijf.

Waarden verfijnd

Samenhangend met die missie en visie hebben we onze waarden verder verduidelijkt met een baseline. Zo wordt voor elke medewerker en externe relatie ondubbelzinnig duidelijk wat deze waarden voor ons betekenen.

  • De klant als partner: vanuit dialoog blijvend het vertrouwen verdienen om te bouwen
  • Meer dan kwaliteit: verwachtingen overtreffen we graag
  • Verbondenheid: als één geëngageerd team resultaten boeken
  • Integriteit: we doen wat we zeggen en handelen eerlijk en oprecht

Uitgeruste werkplaats

Elk project start in onze gebouwen in Houthalen. Hier worden de ontwerpen uitgewerkt en de projecten voorbereid. Eénmaal in productie verplaatst uw project zich naar onze werkplaats. Die is zo’n 6000 m² groot en uitgerust met alle benodigde, moderne en geautomatiseerde machines voor de bewerking van hout en andere materialen.

Management

Bestuurder-Directeur
Ronny HOUBEN
Commercieel Directeur
Antal POTOCAN
Contacteer ons
Maatwerk