Park Lane: lunchen in een oase van rust

Het bedrijvenpark Park Lane in Diegem is een indrukwekkende realisatie van 35.000m² kantoorruimte. 

Green Kitchen

Het vastgoedbedrijf Cofinimmo verhuurt er 8 gebouwen, en zorgde voor de renovatie van het restaurant Green Kitchen. Daar kan je een gezonde lunch eten in een lichtrijke ruimte van 300m². Er is een mooi terras van 150m² dat uitgeeft op de fontein van het park. De inrichting was een ontwerp van Bureau Stekke – ArchiDesign, de complete inrichting werd vormgegeven door Deholi.

Harmonieus interieur 

“De uitdaging was vooral om de grote ruimte te benutten zonder dat het koud zou aanvoelen. We wilden het restaurant inrichten in harmonie met de omgeving: het terras, de omliggende natuur, het glazen dak”, verduidelijkt Audrey Stekke van Bureau Stekke – ArchiDesign. “Dat zie je terug in de houten bomen die we maakten, de lichte houtsoorten en de zachte kleuren in het interieur.” Het resultaat is een rustgevende ruimte waar je tijdens de lunchpauze even op adem komt.  

De samenwerking

Alberto Rego (Cofinimmo): “De competitieve prijs en de mooie referentieprojecten die ze kunnen voorleggen gaven de doorslag om voor Deholi te kiezen. De samenwerking stemde ons zeer tevreden. Ze werken heel oplossingsgericht en denken actief mee. Ze zijn ook qua timing erg betrouwbaar.” Deholi voerde onder meer het vaste meubilair, het smeedwerk en de aanleg van het terras met een houten constructie van composietbekleding uit. De klus werd op 4 maanden geklaard. 

Eigen atelier

“Omdat Deholi een eigen atelier hebben voor het schrijnwerk hebben ze een groot voordeel tegenover hun concurrenten”, licht Alberto de samenwerking toe. “Voor het schrijnwerk geeft de tekenaar alle ontwerpen en details op voorhand door ter goedkeuring, waardoor je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ze hebben op voorhand over alles goed nagedacht en voeren alles correct en stipt uit.”

Park Lane: lunchen in een oase van rust
Park Lane: lunchen in een oase van rust
Park Lane: lunchen in een oase van rust
Park Lane: lunchen in een oase van rust
Park Lane: lunchen in een oase van rust